banner advieskeuze 468 x 120

 

Nadat het onbehaaglijke gevoel me bekroop dat we verzekeringstechnisch niet alles voldoende hadden geregeld, hebben we de hulp van Walter ingeschakeld. Hij heeft ons geholpen om alles in kaart te brengen. Op basis van zijn persoonlijke en onafhankelijke advies zijn onze verzekeringen nu goed geregeld.

Janine Smetsers, Business Manager HRM at Yacht

 

 

Walter is een betrokken fiancieel specialist waar je eenvoudig je wensen kunt neerleggen en een resultaat krijgt waar je op zit te wachten.

Edwin Heuving, Zelfstandig ICT Project Manager, Pointsolutions BV

 

 

Walter ken ik al ongeveer 30 jaar maar sinds drie jaar hebben we een zakelijke relatie. Hij heeft ons met diverse financiële zaken prima geholpen. Hij is geïnteresseerd, kundig en snel. Daarnaast natuurlijk heel prettig in de omgang.

Roelof Hengst, Helping clients tell their story in an engaging prezi. HCO BV

 

 

Walter regelt mijn zakelijke verzekeringen sinds ik drie jaar geleden zzp'er werd. Het contact verloopt naar tevredenheid. Walter is deskundig en betrouwbaar en een plezierige persoon om mee samen te werken. Vragen en problemen worden snel beantwoord/opgelost.

Marcel Kunne

 

 

Walter is zeer punctueel en en tijdig met zijn reacties. Hij heeft een pro-actieve ruimte en geeft goede adviezen als echte professional. Daarnaast is Walter een prettig persoon om mee te communiceren en zaken mee te doen.

Arno Werkman, Zelfstandig RA en partner van TIC 

 

 

Walter ken ik als een gedreven professional die zijn onmiskenbare expertise op klantgerichte wijze ten dienste stelt van de geadviseerde . Wat hem hierbij onderscheidt is dat hij bij zijn advisering uitgaat van het kennisniveau van zijn gesprekspartner. Daarbij komt dat hij snel reageert en altijd klaar staat om zijn cliënten te helpen.

Ben van de Streek, Owner and General Manager at The Independence Company, Finance and Accountancy